9 5

Onze referenties

Fransien Jongsma, Amersfoort
Ze konden op korte termijn toevallig langskomen om te kijken en een uurtje later lag mijn kabeltje naar zolder. Dikke prima.
9.0
Fam van Egmond, oss
Huibrecht combineert vakmanschap, passie voor zijn werk met vaardigheden om goed met zijn klanten om te kunnen gaan. Hij weet waar hij het over heeft, haalt specialisten erbij wanneer dat nodig is en gebruikt kwaliteitsmateriaal. Ook zoekt hij regelmatig contact om te vragen of het werk naar tevredenheid wordt uitgevoerd.
10
Remco Zorge, Utrecht
Enorm tevreden over de dienstverlening van Huibrecht. Top kwaliteit, prijs en service. Alles volgens afspraak in orde gemaakt. Super strak (storingsvrij) beeld op Netflix en Youtube via de Cat-6 kabel i.p.v. de powerline oplossing die ik eerst had. Werkt zeer netjes en professioneel. De volgende keer doe ik zeker weer zaken met Huibrecht!
10
Mevr. van Schilt-Mol, Rijen
Vandaag hebben de heren van Kabelstrekken.com op alle verdiepingen en in vrijwel alle kamers coax-kabels (door)getrokken, naar 1 verdieping is ook een utp-kabel doorgetrokken. Alle werkzaamheden gingen in overleg, en werden heel netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Vooraf heeft een telefonische intake plaatsgevonden om helder te krijgen wat onze wensen waren en tegen welke potentiele problemen aangelopen zou kunnen worden bij het doortrekken, ook is het uurtarief besproken en een schatting gemaakt van het aantal man-uren. In ons geval viel dat uiteindelijk hoger uit doordat het doortrekken door de bouw van het huis niet eenvoudig was, ook dit was vooraf wel benoemd (dat deze mogelijkheid zou bestaan). De oplossing die gekozen is, is perfect: de kabels zijn netjes weggewerkt, op alle kamers zit nu een tv-aansluiting. Bovendien is de modem (op hun advies en in overleg) verplaatst waardoor de kwaliteit van het internet in het hele huis beter is geworden. Wij zijn zeer tevreden en zouden bij een volgende klus zeker weer contact opnemen met Kabelstrekken.com.
10
Duncan B, Zoetermeer
Ontzettend tevreden! Topservice, topcommunicatie, topinternet
10
Sebastiaan Knetsch, Utrecht
Super tevreden. Huibrecht legt duidelijk uit wat hij gaat doen en hoe hij het doet. Het resultaat is super, er ligt nu een kabel door de loze leiding (zowel UTP als COAX) en met als resultaat super goed beeld op de TV (KPN). Huibrecht is kundig en kon allerlei vragen die ik nog had prima beantwoorden, bovendien kwam hij nog met goede adviezen. Zeker een aanrader.
9.4
Bert jamin, Zoetermeer
Op zoek naar een vakman voor het trekken en leggen van netwerkkabels? Zoek niet langer! Dit is een vakman die zeer goed te werk gaat. Keurig een netwerkkabel getrokken van de meterkast naar de woonkamer. Daar heel netjes een toegangspunt gemaakt en vervolgens de Netgear Prosafe GS108 aangesloten. Verder heel prettige contacten en snel geïnstalleerd. Even van te voren ook nog een berichtje gekregen dat ze onderweg waren. Echt top! En dat alles voor een zeer scherpe prijs. Ik kan Huibrecht Verhagen van kabelstrekken.com dan ook van harte aanbevelen! En uiteraard zal ik bij een volgende klus zeker weer een beroep op ze doen.
10
g.steverink, oss
Men zegt: Goede wijn behoeft geen krans. Dat is natuurlijk gewoon een uitdrukking. In deze beoordeling zeg ik: Uitstekende wijn mag ook een krans hebben. Kabelstrekken kan ik meer dan van harte aanbevelen. Meedenken, voorstellen doen, onnodige zaken niet doen, direct en wat heel belangrijk is: Het voelt direct vertrouwd aan. Hier komt een man die verstand van zaken heeft, met je meedenkt en met de goedkoopste en beste oplossingen komt. En het is zeker niet zo dat dan direct nieuwe kabels nodig zijn. Meer dan van harte beveel ik dit bedrijf aan. KLASSE! en wat natuurlijk ook belangrijk is: De kosten. Prijs/kwaliteit is meer dan in overeenstemming.
10
G. den Brok, Nijmegen
Meedenkend, oplossingsgericht, deskundig, keurige installatie en plezierig contact. Vakmensen!
9.0
E. Gratama, Rosmalen
Na inventarisatie konden de vaklui na enkele dagen de klus klaren. Professioneel en prettig contact. Het lukte hen een internetkabel door een loze leiding aan te brengen terwijl dat bij menigeen in onze wijk mislukt was. Bedankt!
9.0
T. Zwaan , Utrecht
Goed advies en prettige vaklui. Een kabel via kruipruimte en een via oude telefoonleiding getrokken. Netjes afgewerkt
9.0
Peter Bartholomeus, Riethoven
De heren kwamen keurig op tijd, deden hun werk netjes, snel en goed, lieten alles keurig opgeruimd achter en de rekening viel ook niet tegen. Ze dachten goed mee zodat de kabels nu ook nog 'ns veel netter liggen dan in mijn eigen voorstel.
9.5
Dhr. Kanters, Den Bosch
Super tevreden! Werken snel, netjes en geven goed advies. Extra CAI aansluitingen en bedraad netwerk laten aanleggen, het is een wereld van (positief) verschil vergeleken met de oude situatie.
8.0
Ramon van der Wal, Alphen aan den Rijn
Huib en zijn collega hebben netjes gewerkt, snel had ik waar ik wilde een goede bekabeling liggen. Later bleek één aansluiting niet te werken, binnen afzienbare tijd netjes gefixt.
9.0
Roel Blankers, Nijmegen
Kan niet anders zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt door Huibrecht en collega in te schakelen voor de bekabeling in mijn nieuwbouwhuis. Snel, netjes en effectief zijn deze heren zeker. Ow ja...en nog gezellig ook. Een aanrader dus!
10
Dhr. Zijlstra, Amersfoort
Dhr. Zijlstra, Amersfoort Door een probleem aan mijn kant kon de aanvankelijke afspraak niet doorgaan terwijl hij er al wel was. (kruipruimte zat vol water) De vakman dacht met mij mee en kwam een week later terug om het werk alsnog te doen, zonder extra kosten in rekening te brengen. Werk is netjes uitgevoerd. Ik heb zelf ook niet bepaald linker handen, maar dit werk had ik onmogelijk zo goed en zo mooi kunnen doen.
10
Assia Stad , De Meern
23-02-16 Om met 1 woord te beginnen: toppers! Dankzij hun kan ik nu al mijn werkzaamheden op het internet (zoals deze review schrijven ;-) doen op een plek waar men zei dat het een heel issue zou worden. Nou, in een mum van tijd was de klus geklaard en op zeer professionele manier. Tot in de details, zeer netjes gedaan en daarnaast ook heel aangenaam in de omgang. Ik ben zeer tevreden en zal op het gebied van kabels/internet o.i.d. altijd eerst hen benaderen. Dikke aanrader!
10
Mevr. Tjalsma, Wijk bij Duurstede
We zijn zeer tevreden. De heren hebben netjes en flink doorgewerkt. In het hele huis liggen kabels. De kabels zijn niet zichtbaar en op een enkele plek netjes weg gewerkt.
9.1
J.Kuipers, houten
Uitstekend werk geleverd door Huibrecht! Precies volgens afspraak. Ging niet weg zonder de werking van de kabels te controleren. Prettig persoon ook.
10
Ad Martens, Breda
Na teleurstelling elders van Huibrecht wel direct een snelle reactie. Het trekken van onze utp kabel van centrale hal naar appartement werd direct op eerste werkdag ingepland. Snel, keurig afgewerkt en prettig contact.
10
E van Hees, Budel
Ik wilde Utp kabel naar woonkamer en naar de eerste verdieping coax aansluiting plus een Utp, Er was helaas geen loze leiding aanwezig. Enkel verouderde leidingen deels flexpijp waarin verouderde kabels en door verkeerd gebruik vorige eigenaren behoorlijk wat vervuiling en verstopping in de leiding zat. Huibrecht en zijn collega hebben toch keurig netjes oplossingen gevonden en de nodige kabels na enige pogingen en moeite door bestaande leidingen weten te krijgen en prachtig aangesloten, afgewerkt. Grandioos grootse klasse echt top werk Zeer goede service ik ben erg tevreden over het meedenken en vinden van oplossingen en het eindresultaat
10
Lucienne Barten, Gorinchem
Goede betrouwbare service, erg tevreden over het meedenken en het eindresultaat.
10
Machteld, Tilburg
Heel erg tevreden met de service van Huibrecht en collega. Alles was mogelijk en ben nu heel blij dat ik overal in huis een kabelaansluiting heb! Alles keurig gemonteerd en afgewerkt. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Al met al, zeer tevreden!
10
Emiel Veurtjes, Amersfoort
Ik wilde een UTP kabel naar de woonkamer en eentje naar de zolder. De woonkamer was geen probleem, de zolder wel, aangezien er geen loze leiding aanwezig was. Huibrecht en collega vonden echter een hele mooie oplossing door gebruik te maken van de ruimte in een koof die van de begane grond helemaal tot de zolder loopt. Ze hebben hiervoor een bestaande leiding van coax gebruikt en daar vier UTP kabels door heen weten te trekken. Nu heb ik twee UTP kabels naar de woonkamer (tv en internet) en twee UTP kabels naar de zolder (tv en internet). Top werk geleverd mannen!
10
07-01-16 | Dhr. Van den Dungen, Rosmalen , Rosmalen
Omschrijving Wij hadden problemen met ons Ziggo netwerk. Televisie stoort. Internet te traag. Beperte reikwijdte van het WiFI signaal. Volgens Ziggo werkt het perfect. Alleen ervaren wij iets anders. Wij waren opzoek naar een "echte specialist" die onze ziggo problemen kan oplossen. en die hebben we gevonden bij huibrecht. Wij zijn zeer te vrede. Onze problemen zijn verholpen. Bedankt !!
9.4
Dave van Straten, Oirtschot
Ondanks meerdere complicaties binnen mijn woning gaf huibrecht niet op om ervoor te zorgen dat aan mijn wensen werd voldaan. Naast het trekken van de kabels geeft huibrecht ook waardevolle adviezen. Ik ben dan ook zeer tevreden over het eindresultaat!
10
R.vd Waart, berlicum
ik had een storing aan mijn ziggo ingang. via de firma lunenburg ben ik bij huibrecht terecht gekomen deze heeft niet alleen mijn storing verholpen maar ook veel advies gegeven. super tevreden!!
9.6
D. van len, Den Bosch
goede ervaring met huibrecht alles was zoals besproken en snel gemaakt.
9.0
Guus , Culemborg
23-07-2015 Prettig contact en een goede service! Kreeg zelfs een berichtje dat het wat later werd. Verder een top service, werd goed geluisterd naar de wensen en of probleem. In goed overleg wordt de klus geklaard. Dit alles in goed overleg. Na de klus wordt alles ook opgeruimd. Prijs en de geleverde kwaliteit is zeker in balans. Huibrecht en compagnon zijn zeer geschikte professionals! Ook om mee te denken en een offerte uit te brengen wordt professioneel opgepakt! De offerte is inmiddels gedaan en wij zijn er ook mee akkoord gegaan. Mijn problemen: 1. Een TV + Radio en utp aansluiting in een andere hoek van de huiskamer. 2. Ivm verbouwing was het niet mogelijk om utp kabel op de 1ste verdieping door te trekken. Tevens niet mogelijk om utp kabels in de studeerkamers te trekken. Probleem 1 is netjes opgelost, dankzij Huibrecht Probleem 2 gaat vast en zeker ook netjes worden opgelost door Huibrecht.
8.5
ad Van Lith, Rosmalen
ik moest een coax kabel getrokken hebben huib en zijn collega hebben dit snel en netjes gemaakt. plus hadden deze heren veel ervaring met storingen met ziggo wat een pluspunt is ook die hebben voor me opgelost.
9.0
Rik, Tilburg
08-07-2015 Laat ik beginnen met de conclusie: Dikke 10 voor de service, konden met 2 dagen op de stoep staan en zelfs na een late mail in de avond konden ze de volgende dag alweer beschikbaar zijn. Top service, echte vakmannen en een top prijs. Een combinatie die je niet veel meer ziet. Mijn probleem was als volgt: Had zeer veel problemen met de signaal sterkte van mijn internet omdat mijn meterkast op de gang staat buiten mijn woning (appartement). Heb het enkele maanden geprobeerd met een Powerlink maar daar verloor ik teveel snelheid mee en was erg instabiel. Ik ben zelf gaan kijken om kabels naar binnen te trekken vanuit mijn meterkast maar dat was onbegonnen werk, zeker bij mijn nieuwbouw woning is alles zo ingericht dat er maar erg weinig ruimte is om uberhaupt iets te bewerkstelligen. Ik ben toen in contact gekomen met Huibrecht en hij kon erg snel langskomen, toen bleek dat er al een kabel getrokken was maar er een probleem was met de internet poort aan de muur hebben ze dit meteen opgelost en doorgemeten, alles werkte perfect. Toen ik die avond het internet wilde aansluiten bleek er toch nog ergens een lus te zitten waardoor internet niet goed door kwam, de kabel werkte perfect maar kon toch niet overweg met internet. Diezelfde avond erg laat Huibrecht gemaild en direct antwoord om het te komen verhelpen, de volgende dag! Ze hebben de extra lus gecorrigeerd en nieuwe stekkertjes opgezet, direct ervoor gezorgd dat alle poorten in mijn woning werken en ook WiFi is nu super.
10
Bas Bos, Hapert
30-06-2015 Vanwege overstappen naar interactieve tv wilde ik graag vooraf de utp kabels - die van onze meterkast naar de woonkamer gaan - laten nakijken. Deze bleken niet goed te zijn aangesloten tijdens de verbouwing en werken nu weer prima! Ik ben er heel blij mee want nu hoef ik geen draadloos systeem te nemen dat werkt via een verbindingsset in het stopcontact. Verder zou ik ook graag kabels naar twee computers op de eerste verdieping laten trekken. Deze deden het redelijk via wifi maar niet optimaal. In goed overleg werd gekozen voor een kabel van de meterkast door de vloer naar een kast waar onze cv ketel hangt. Van daaruit kon de kabel vrij eenvoudig doorgetrokken worden naar de eerste computer op de bovenverdieping. Aangesloten op een switch kon vervolgens een tweede kabel getrokken worden naar de tweede computer. Het is allemaal geregeld! Kundig, netjes, vriendelijk, kortom helemaal top! Met dank en tot ziens! Groet! Bas
10
Dhr.Brewel, Tilburg
26-06-15 | Dhr. BREWEL, Tilburg Zeer goede ervaring ! Klus vandaag ( gedeeltelijk ) uitgevoerd. Die mensen denken met je mee . De trekveer bleef steken in de smalle doorvoer. Maar men gaf niet op ! Met een speciaal apparaat kon er druk gezet worden op de trekveer en daarna ging de nieuwe coax door de leiding. Echter daar nog een UTP-kabel bij leggen is onmogelijk. Er wordt netjes gewerkt en de tijd goed benut. Verstand van zaken ! Tip: Schaf zelf geen kabel aan want er gaat meer in dan je denkt en zij gebruiken de laatste update dus dan weet je zeker dat je gecertificeerd materiaal hebt.
9.0
C.van Peer, Roosendaal
19-06-2015 Als ik ooit nog een probleem met mijn binnenhuisbekabeling heb, dan bel ik Huibrecht en Ferdy. Deze mannen hebben vandaag mijn "problemen" opgelost! Wat de installatiemonteur van de provider na mijn verhuizing in de nieuwe woning totaal niet voor elkaar kreeg (na 1,5u zonder werkend signaal vertrokken), hadden Huibrecht en Ferdy zo gezien: nieuwe contactdoosjes in de muur en voilà! Ook de oplossingen voor tv boven én het aansluiten van telefoon beneden waren zo gevonden. Mannen met de juiste ervaring, kennis en kunde... die ook nog erg netjes werken. (Prijs-kwaliteit is top én supersnelle reactie op mijn vraag om hulp via de website)
10
Monique bekkers, Alphen ad Rijn
01-06-15 Mvr.Bekkers --coax netwerk nakijken-- Binnen 1minuut op vrijdagavond na het versturen van het contactformulier werd ik gebeld door Arnoud die toevallig net achter de computer zat. Hij beloofde meteen ervoor te zorgen dat iemand langs zou komen. Zaterdag ontving ik een mailtje van Huibrecht Verhagen, collega van Arnoud, met een voorstel voor een afspraak. Fantastisch zoals dat ging, prima service! De dinsdag erop kwam hij met zijn collega Berny perfect op tijd aan. Samen hebben ze zowel bij mijzelf als bij mijn ouders thuis alles vakkundig in orde gemaakt. Overal is het signaal nu goed, na vier jaar heb ik ook internet op zolder, televisiebeelden zijn scherp en zonder vertraging. Niets was teveel, een extra klusje was geen probleem en op alle vragen werd vriendelijk en duidelijk geantwoord. Het was niet alleen goed, maar ook gezellig met Berny en Huibrecht uit Brabant en daarom: Dè ge bedankt zèt dè witte! Houwdo!
9.6
John Engelen , Venlo
05-06-15 Dhr.Engelen --2 maal UTP kabel trekken incl. afmonteren-- Binnen 3 dagen vakkundig geholpen door Huibrecht Verhagen. Advies op maat, zonder overbodige zaken. Eindelijk stabiel en snel internet en ook eeuwige probleem van slecht Wi-Fi bereik met Cisco router opgelost. Volgens Ziggo monteur moest ik de coax kabels vervangen om goed digitaal tv signaal te krijgen. Huibrecht heeft alleen de stekkertjes vervangen en signaal is nu prima. Helemaal top en dat voor een redelijke prijs.
9.5
Daniël Donders, Waalwijk
04-06-15 Dhr.Donders --2x cat6 kabels trekken incl. inbouwdoos-- Een aller aardigste meneer met verstand van zijn werk en ook iemand die plezier heeft in zijn werk. er moesten bij mij 2 cat6e kabels worden getrokken naar de woonkamer en naar een slaapkamer en de klus was zo geklaard. Maar het grootste pluspunt van alles was dat deze meneer ook verstand blijkt te hebben van tv/internetaansluitingen aangebracht door het kabelbedrijf. Zonder er kosten voor te rekenen heeft hij een paar dingen vervangen die in zijn ogen niet goed waren. (in de ogen van een leek lijkt alles goed)! Al om al een vakman die het geld meer dan genoeg waard was en die we graag terug zien mocht er nog een klus te klaren zijn op dit gebied.
9.9
Dhr.Boven, Eindhoven
27-05-15 Dhr.Boven --UTP kabel leggen via bestaande loze leiding-- Uiterst vriendelijk en betrouwbaar. Probleem is prima verholpen.
10
Mevr. Bank, Rosmalen
21-05-15 | Mevr. Bank, Rosmalen --Met spoed: aansluiten internetcontactdoos en TVcontactdoos.-- Zeer goed. Snel gereageerd. Hij begreep meteen wat er moest gebeuren. Ik was zeer blij dat hij op een zeer korte termijn de klus perfect kon uitvoeren.
9.7
Dhr. Kocken, Geldrop
21-04-15 | Dhr. Kocken, Geldrop --Verbeteren/vervangen tv kabels en telefoonkabels-- Komt afspraken na en werkt heel netjes en goed.
9.0
Mevr. Melting, Geffen
21-04-15 Mevr.Melting --Coax vervangen/upgraden--Helemaal top! Super werk geleverd met veel nuttige uitleg en tips!
10
Dhr.vd Donk, Uden
25-03-15 Dhr.vd Donk --Utp kabel van meterkast naar woonkamer trekken--
9.4
Mevr.vervoort, Houten
21-03-15 Mevr.Vervoort --Coax doortrekken vanuit meterkast door loze leiding, nieuwbouw.-- Heel goed. Gewoon super mee gedacht, klus goed en snel geklaard. Zorgeloos. Volgende keer bel ik ze weer.
10
Dhr. van Beijsterveldt, Dorst
21-03-15 | Dhr. van Beijsterveldt, Dorst --kabels trekken voor UTP aansluitingen-- Via werkspot in contact gekomen met Huibrecht. De reviews waren veelbelovend. huijbregt en zijn compagnon zijn deze reviuws zeer zeker waard. perfecte service, goed meedenken, netjes ( alles opgeruimd en kleine zaken met stofzuigen opgezogen)/ niet alles was dezelfde dag klaar ( lag aan mij als opdrachtgever) maar Huijbregt bood aan om dan langs te komen als de monteur van Gideon er ook zou zijn, zodat hij alles goed kon doormeten, etc. Alles is werkt perfect. Bij een volgende opdracht werk ik weer met Huibrecht.
9.6
Dhr. Jacobs, Tilburg
08-03-15 | Dhr. Jacobs, Tilburg --Aanknijpen 8 connectoren RJ45-- Goede eerste ervaring. Kon op korte termijn komen en heeft de klus snel geklaard
8.6
Dhr.Waalraven, Den Bosch
05-03-15 Dhr.Waalraven --verplaatsen tv cabel/aanleg nieuwe aansluiting/ evt. aansluiten surround systeem-- we zijn erg tevreden met de manier waarop dit bedrijf onze opdracht heeft uitgevoerd. alles ging in overleg. er werd meegedacht met oplossingen
8.0
Mevr. dorssers, Nijmegen
27-02-15 | Mevr. dorssers, Nijmegen --internetverbinding naar aanbouw werkt niet-- Snelle reactie. Vakkundig en aardige persoon. Duidelijke info en advies. Wij zijn zeer tevreden.
10
Mevr. Koenraads, Amersfoort
10-02-15 | Mevr. Koenraads, Amersfoort --UTP en TV COAX kabel splitten en trekken en WCD monteren - woning 2011-- Hele fijne mannen, hebben super geholpen ook al zat het onverwacht niet mee. Uiteindelijk een alternatief gevonden om toch het gewenste resultaat te krijgen. Erg oplossingsgericht en werken naar resultaat toe. Bedankt mannen!
9.0
Dhr.Niftrik, Houten
30-01-15 Dhr.Niftrik --Aanleggen kabel modem naar televisie-- Snel, duidelijk en professioneel.
8.6
Mevr. van Gameren, Heesch
27-01-15 | Mevr. van Gameren, Heesch --Digitale tv werkt niet meer--<br /> Prima, het probleem is snel opgelost. Huibrecht Verhagen maakt op mij een professionele en betrouwbare indruk. We hebben na de oplossing van dit probleem Huibrecht ook voor andere dingen om advies gevraagd.<br />
9.0
Dhr.hoes, Utrecht
25-01-15, Dhr.Hoes --4 internet kabels doortrekken en afmonteren-- Prima vakmensen die snel en vakkundig de klus hebben geklaard. Voor herhaling vatbaar.
10
Dhr. Kwaaitaal, Oss
16-01-15 | Dhr. Kwaaitaal, Oss --Cat6 (internet) kabel trekken naar 2 kontakt dozen-- Perfect, netjes, volgens afspraak !!!
10
Dhr. Hoogenraad, Rosmalen
20-11-14 | Dhr. Hoogenraad, Rosmalen --aanleggen CAI op andere plek in woonkamer-- Fantastische service! Lastige opdracht, toch geklaard! Super werk.
9.9
Mevr. smits, Nistelrode
11-10-14 | Mevr. smits, Nistelrode --Netwerk bekabeling aanleggen-- Snelle reactie bij het uitzetten van de vraag. Vriendelijke mensen, alle werkzaamheden in goed overleg. Netjes en snel gewerkt.
8.9
Dhr. Fransen, Bilthoven
21-06-14 | Dhr. Fransen, Bilthoven --Netwerkkabels trekken-- Deze klus is heel netjes uitgevoerd door klussenbedrijf Verhagen. De kabels zijn getest. Daarnaast dacht Huibrecht erg goed mee. Ik ben erg tevreden over het resultaat.
9.4
Mevr.been, Oss
18-05-14l Mevr.Been --coax kabel vernieuwen-- Goede vakmensen die eerst met je meedenken voordat ze beginnen. Alles gebeurt in overleg. Er wordt netjes gewerkt. De TV kabels en aansluiting zijn vervangen. Van een beeld vol met ruis en blokken komt er nu een perfect beeld op de TV.
9.4
Dhr. Witjes, Arnhem
14-05-14 | Dhr. Witjes --Tv aansluiten gemaakt--
9.0
Dhr. van Dolleweerd, Arnhem
13-05-14 | Dhr. van Dolleweerd, Arnhem --Vervangen COAX kabel voor UPC aansluiting-- Prima geholpen. Men dacht goed mee over het probleem en gaf duidelijk advies over hoe dit het beste op te lossen. Ook de prijsindicatie klopte prima. Uiteindelijke werk is snel en netjes uitgevoerd.
9.4
Dhr. Suoth, eindhoven
02-05-14 | Dhr. Suoth, Eindhoven --UTP Kabels trekken-- Professionele en vakkundig advies van Huibrecht! Heeft uitstekende adviezen gegeven over de mogelijke oplossingen. Was op tijd en gaf een reële schatting van de kosten. Nadat de klus was geklaard, ook een prima opvolging en alles netjes achtergelaten!
9.6
Dhr. van ven der spek, Oss
01-05-14 | Dhr. van der spek, Oss --UTP en Coax Kabels trekken-- Met dit bedrijf heb ik een goede keus gemaakt , Meedenken en overleggen , Netjes alles opgeruimd , een volgende klus weet ik jullie weer te vinden .
9.5
Dhr. Molenaar, Arnhem
23-04-14 | Dhr. Molenaar, Arnhem --UTP kabel ipv coax-- Klussenbedrijf H. Verhagen kwam keurig op tijd met twee nette en aardige mensen aan. DDe heren zijn duidelijk deskundig en dachten goed mee. Als je kabels wil laten aanleggen dan kan ik ze van harte aanbevelen!
9.9
Dhr. Lucassen, Venray
07-04-14 | Dhr. Lucassen, Venray --door het hele huis coax en utp kabels trekken-- Goede afspraken mee kunnen maken. Vakwerk geleverd. Coax, UTP en Wifi door het hele huis.
9.2
Dhr. Brauer, eindhoven
07-03-14 | Dhr. Brauer, Eindhoven --Netwerk en telefoniekabel trekken-- De mannen hadden snel tijd om te komen kijken en om de kabels te trekken. Alles netjes gelabeld.
9.7
Vrijblijvende offerte aanvragen

Referenties

Fransien Jongsma, Amersfoort
Ze konden op korte termijn toevallig langskomen om te kijken en een uurtje later lag mijn kabeltje naar zolder. Dikke prima.
9.0
Fam van Egmond, oss
Huibrecht combineert vakmanschap, passie voor zijn werk met vaardigheden om goed met zijn klanten om te kunnen gaan. Hij weet waar hij het over heeft, haalt specialisten erbij wanneer dat nodig is en gebruikt kwaliteitsmateriaal. Ook zoekt hij regelmatig contact om te vragen of het werk naar tevredenheid wordt uitgevoerd.
10

Bekijk alle referenties